|

Εμπορική: Νέο Αμοιβαίο Κεφάλαιο Emporiki Minoas

Ενα νέο και καινοτόμο προϊόν, το Αμοιβαίο Κεφάλαιο Emporiki Minoas, στο οποίο μπορεί να συμμετάσχει κανείς με ελάχιστο ποσό επένδυσης τα €3.0001, προστέθηκε στη σειρά των επενδυτικών λύσεων που διαθέτει η Εμπορική Τράπεζα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του σύγχρονου επενδυτή.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόδοση του Emporiki Minoas στη λήξη συνδέεται με την πορεία της τιμής του δείκτη Euro Stoxx 50 σε ορίζοντα 3ετίας (με κέρδος 19% σε περίπτωση ανοδικής πορείας του δείκτη) ή σε ορίζοντα 5ετίας2 (προσφέροντας θετική απόδοση - έως 30% - ακόμα και σε περιπτώσεις πτωτικής πορείας του Δείκτη)3. Μέσα από το νέο προϊόν ο επενδυτής αποκτά πρόσβαση στις μετοχικές αγορές της Ευρωζώνης, παράλληλα με τη δυνατότητα διαφοροποίησης του επενδυτικού χαρτοφυλακίου για αποτελεσματικότερη διασπορά κινδύνου. Tα κέρδη που μπορεί να προκύψουν είναι αφορολόγητα.

Το προϊόν θα διατίθεται σε όλα τα καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας από τις 18 Οκτωβρίου έως τις 12 Νοεμβρίου 2010 και η διαχείρισή του πραγματοποιείται από την Amundi, έναν από τους κορυφαίους διαχειριστές κεφαλαίων στον κόσμο, στον οποίο συμμετέχει κατά 75% η μέτοχος πλειοψηφίας της Εμπορικής Tράπεζας Crédit Agricole S.A.

Η Εμπορική Τράπεζα, ως μέλος του μεγαλύτερου τραπεζικού ομίλου στη Γαλλία, είναι σε θέση να παρέχει στην ελληνική αγορά εξειδικευμένα προϊόντα που σχεδιάζονται με βάση τη βαθιά γνώση της Crédit Agricole και διατίθενται μέσω του δικτύου της Εμπορικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο προϊόν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, στις ιστοσελίδες www.emporiki.gr και www.amundi.com/grc ή στα τηλέφωνα 801 11 11 247 begin_of_the_skype_highlighting 801 11 11 247 end_of_the_skype_highlighting από σταθερό και 210 6505000 begin_of_the_skype_highlighting 210 6505000 end_of_the_skype_highlighting από κινητό ή από το εξωτερικό.

Σημειώσεις:
1. πλέον προμήθειας συμμετοχής 1,5%
2. Το αμοιβαίο κεφάλαιο EMPORIKI MINOAS διαρθρώνεται με την προοπτική επένδυσης καθ΄ όλη τη διάρκεια ισχύος του μαθηματικού τύπου. Συνεπώς, συνιστάται θερμά να μην αγοράσετε μερίδια αυτού του αμοιβαίου κεφαλαίου εάν δεν σκοπεύετε να τα διατηρήσετε έως την προβλεπόμενη λήξη τους.
3. Το προϊόν δεν είναι εγγυημένο και ενέχει κίνδυνο απώλειας κεφαλαίου (με μέγιστο ποσοστό 70% σε περίπτωση πτώσης του δείκτη 100% στην 5ετία).

Posted by Blogger on 10:18 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response