|

Τσίπρας: Ανήσυχος για «ανώμαλες εξελίξεις»

Την ανησυχία του για «ανώμαλες εξελίξεις» στη χώρα εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας , ο οποίος , μιλώντας στο Alter , επεσήμανε ότι «αυτοί που μας κυβερνούν έχουν ευθύνη να οδηγήσουν ομαλά στη λαϊκή ετυμηγορία».

Είναι εμφανές, όπως έλεγαν από την Κουμουνδούρου, ότι ο κ. Τσίπρας διατύπωσε την αγωνία του για τον κίνδυνο να εξελιχθεί η κατάσταση με τρόπο που να υπάρχουν επιπτώσεις και στη λειτουργία της Δημοκρατίας. Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας καταδίκασε τις αποδοκιμασίες πολιτικών προσώπων έξω από τη Βουλή.

Πάντως, κατά την εκτίμησή του, «δεν υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να ψηφίσει τα νέα μέτρα». Οταν ρωτήθηκε για την άποψή του σχετικά με την πρόταση αποχώρησης των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Αριστεράς που επανέφερε ο κ. Αλ. Αλαβάνος, την απέρριψε, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήταν το καλύτερο δώρο στον κ. Παπανδρέου - θα μου έστελνε γλυκά - , να αποσυρθούμε από τη Βουλή» και να μην ακούγεται η αντίθεση στο μνημόνιο και στην κυβερνητική πολιτική.

Posted by Blogger on 8:45 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response