|

Ι. Γαμβρίλης: Δεν έχουμε συζητήσεις με την Proton Bank


Συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι το διοικητικό συμβούλιο της Attica Bank προκειμένου να εγκρίνει τα αποτελέσματα του α εξαμήνου του 2011, τα οποία θα ανακοινωθούν αύριο, και να προτείνει την αντικατάσταση δύο μελών του Δ.Σ που εκπροσωπούν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της τράπεζας δεν υπάρχει στην ατζέντα θέμα πιθανής συγχώνευσης της Attica Bank με την Proton Bank όπως διαρρέεται συχνά από μερίδα του τύπου και διαψεύδεται επισήμως από την Attica Bank.

Όπως δηλώνει στο Capital.gr ο πρόεδρος της Attica Bank κ. Ι. Γαμβρίλης, η διοίκηση της Attica Bank έχει επαφές με θεσμικούς παράγοντες στο πλαίσιο των συζητήσεων για το μέλλον του τραπεζικού συστήματος αλλά δεν έχει δεχτεί καμία πίεση να προχωρήσει σε συγκεκριμένες συγχωνεύσεις.

«Προφανώς στο περιβάλλον που διαμορφώνεται τίποτα δεν μπορεί να μείνει το ίδιο. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα προς όφελος της τράπεζας και των μετόχων. Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να γίνει υπό πίεση, πόσο μάλλον όταν δεν έχει υπάρξει καμία επαφή ή συζήτηση, εν προκειμένω με την Proton Bank», δηλώνει π πρόεδρος της Attica Bank.

Posted by Blogger on 1:50 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response