|

Κόντρα Πάγκαλου-Μιχελάκη


Σφοδρή αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Γ. Μιχελάκη είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος.

Στην παρουσίαση του απολογισμού σε σχέση με τα αποτελέσματα εφαρμογής των μέτρων που έχουν αποφασιστεί για το Κέντρο της πόλεως των Αθηνών, ο Θόδωρος Πάγκαλος εξαπέλυσε επίθεση κατά της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Τις τελευταίες ημέρες το σύστημα παραπληροφόρησης της Συγγρού διέδιδε ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται σε διακοπές. Αντιμέτωποι με την πραγματικότητα του μεγάλου έργου της Κυβέρνησης, αλλά και με τις απερίγραπτες ευθύνες τους για όσα κληροδότησαν, προσπαθούν πάντα να αμαυρώσουν την εθνική προσπάθεια, να αρνηθούν κάθε πρόοδο, να προσποιηθούν ότι δεν βλέπουν την αλήθεια», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Και πρόσθεσε: «Μεταξύ των «επτά νάνων» της ηγεσίας της ΝΔ, που όλο και περισσότερο μοιάζει με την Πολιτική Άνοιξη, ο κ. Μιχελάκης δικαίως κερδίζει τον τίτλο του «αιώνιου γκρινιάρη». Είναι, μαζί με τον αρχηγό του, οι «ιεραπόστολοι» της εθνικής μιζέριας, εκείνοι που επέλεξαν να γίνουν οι κήρυκες της εθνικής κατάθλιψης, επενδύοντας στην αποτυχία του Έθνους, ώστε να πάρουν μετά την εξουσία».

Απάντηση Γ. Μιχελάκη

«Ενώ ζητήσαμε να δώσει εξηγήσεις για τη δημιουργία νέων οργανισμών την ώρα που εξαγγέλλονται καταργήσεις παλαιών, αλλά και για διορισμούς «ημετέρων» την ώρα που μεθοδεύονται απολύσεις, ο κ. Πάγκαλος περί άλλα τυρβάζει» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τόνισε δε αναφερόμενος στον Θ. Πάγκαλο ότι "μιλά για συνεχή αστυνόμευση στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που η έξαρση της εγκληματικότητας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Μιλά για προστασία της δημόσιας υγείας, όταν κυβερνητικές παραλείψεις έκαναν απειλητικό τον ιό του Νείλου. Μιλά για παρεμβάσεις στην απασχόληση όταν η ανεργία ξεπέρασε το 16% και σχεδόν ένας στους δύο νέους είναι άνεργος. Μιλά για μια Αθήνα πόλη του Πολιτισμού και του Τουρισμού, όταν ολόκληρες γειτονιές - ακόμη και ο χώρος έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - κατάντησαν αιχμάλωτες σε παράνομους μετανάστες, εμπόρους και χρήστες ναρκωτικών. Μιλά για πολιτικές επιστροφής των μεταναστών στις πατρίδες τους, όταν ο νόμος, που ψήφισαν για την ιθαγένεια, έκανε την Ελλάδα μαγνήτη λαθρομετανάστευσης".

Posted by Blogger on 10:05 π.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response