|

MIG: Πρόταση ανάκλησης του reverse split



Την ανάκληση της απόφασης της από 26/9/2011 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της για το reverse split αποφάσισε να προτείνει το διοικητικό συμβούλιο της MIG κατόπιν της υποστήριξης πλέον 3 δεκαδικών ψηφίων στις τιμές των μετοχών που διαπραγματεύονται στο Χ.Α.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, κατόπιν της υποστήριξης πλέον 3 δεκαδικών ψηφίων στις τιμές των μετοχών που διαπραγματεύονται στην Αγορά Αξιών του Χ.Α., το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προτείνει την ανάκληση της απόφασης της από 26.9.2011 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων (1ο θέμα της Ημερησίας Διατάξεως αυτής) περί σύμπτυξης (μείωσης) του αριθμού των μετοχών της Εταιρίας χωρίς μεταβολή του μετοχικού κεφαλαίου αυτής με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής (reverse split).

Για το λόγο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκαλέσει νέα Γενική Συνέλευση των Μετόχων η οποία θα αποφασίσει σχετικώς, καταλήγει η ανακοίνωση.

Posted by Blogger on 10:21 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response