|

Διαμαντοπούλου: Η χώρα χρειάζεται πρωθυπουργό υψηλού κύρους


Στο παράπεντε της συμφωνίας για τον νέο πρωθυπουργό και τη νέα κυβέρνηση, η Άννα Διαμαντοπούλου, με γραπτή της δήλωση, ζητά πρωθυπουργό με βαθιά γνώση των οικονομικών.
Διαβάστε την ανακοίνωση της Άννας Διαμαντοπούλου

Η αγωνία των πολιτών δεν πρέπει να μετατραπεί σε απελπισία. Οι εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις επιβάλλουν άμεση λύση, με σεβασμό στη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Η χώρα χρειάζεται Πρωθυπουργό υψηλού κύρους και αποδοχής, στο εσωτερικό και το εξωτερικό, με βαθιά γνώση των οικονομικών και με εγνωσμένη επάρκεια στο κατεξοχήν θέμα που είναι η άμεση ολοκλήρωση των δεσμεύσεων της 27ης Οκτωβρίου 2011, ώστε να διασφαλιστεί η παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Αυτός μαζί με ικανούς και αποφασισμένους ανθρώπους από το σύνολο του πολιτικού φάσματος μπορούν να βάλουν φραγμό στην πορεία καταστροφής.

Ελπίζω και εύχομαι ότι συνεχίζονται οι υπερβατικές και εξαντλητικές προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση από όλους, ώστε να υπάρξει άμεσα αποτέλεσμα.

Posted by Blogger on 2:00 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response