|

Διακρίσεις από JP Morgan και Deutsche Bank στην Emporiki Bank

Εμπορική: Διακρίσεις από κορυφαίους χρηματοοικονομικούς οίκους Εμπορική: Διακρίσεις από κορυφαίους χρηματοοικονομικούς οίκους

Σημαντικές διακρίσεις από τους κορυφαίους διεθνείς χρηματοοικονομικούς οίκους J.P. Morgan και Deutsche Bank απέσπασε η Εμπορική Τράπεζα για την ποιότητα και αυτοματοποίηση των πληρωμών σε δολάρια και ευρώ, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η J.P. Morgan απένειμε στην Εμπορική Τράπεζα το βραβείο “2011 Quality Recognition Award for Outstanding Achievement of Best in Class”, για τις αυτόματες πληρωμές σε δολάρια, ενώ πρόσφατα και η Deutsche Bank απένειμε στην Εμπορική Τράπεζα το βραβείο “Straight-Through Processing (STP) Excellence Award 2010” για τις αυτόματες πληρωμές σε ευρώ.

Σημειώνεται ότι τα εν λόγω βραβεία αποτελούν ιδιαίτερα σημαντικές και αναγνωρισμένες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, καθώς θέτουν αυστηρότατες προδιαγραφές ποιότητας στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και την εξασφάλιση μέγιστης ασφάλειας συναλλαγών για τους πελάτες της, η Εμπορική Τράπεζα έχει πραγματοποιήσει μία σημαντική επένδυση για την ανάπτυξη των πλέον εξελιγμένων τεχνολογικά συστημάτων αυτοματοποίησης πληρωμών, καθώς και για την εκπαίδευση του προσωπικού της στην εφαρμογή των συστημάτων αυτών.

«Με τις τιμητικές αυτές διακρίσεις, δύο κορυφαίοι διεθνείς τραπεζικοί οίκοι αναγνωρίζουν έμπρακτα την προσήλωση της Εμπορικής Τράπεζας και των στελεχών της στην επίτευξη επιχειρησιακής αριστείας προς όφελος των πελατών μας. Η επένδυσή μας σε συστήματα και η εκπαίδευση του προσωπικού μας ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου περιβάλλοντος για μέγιστη αποδοτικότητα, με ασφάλεια για τους πελάτες και εξορθολογισμό του κόστους σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε σχετικά ο κ. Αναστάσιος Καρκαζής, Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών και Διαδικασιών της Εμπορικής Τράπεζας.

Posted by Blogger on 3:34 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

Ροή Ειδήσεων