|

ΕΤΕ: Πιθανό το σπάσιμο του 6.20 - Επόμενη ισχυρή στήριξη τα 5.50 ευρώ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας μας έχει βάλει σε τροχιά προς την πολύ δυνατή στήριξη των 5.50 ευρώ όπως αυτή προβλέπεται από τους Fibonacci μας. Η πτωτική τάση καλά κρατά και δείχνει σημάδια αυξητικής ορμής. Το ξεκίνημα της εβδομάδας μας έχει βάλει σε τροχιά προς την πολύ δυνατή στήριξη των 5.50 ευρώ όπως αυτή προβλέπεται από τους Fibonacci μας. Η πτωτική τάση καλά κρατά και δείχνει σημάδια αυξητικής ορμής. Μοναδικό θετικό σημάδι για τους ταύρους οι χαμηλοί όγκοι που είναι και χαρακτηριστικοί της χριστουγεννιάτικης περιόδου αλλά όπως έχουμε ξαναπεί - η τάση είναι φίλη σου.
Το σπάσιμο του 6.20 μας βάζει σε τροχιά προς το 5.50. Μονό κίνηση πάνω από το 7.50 θα μειώσει την πτωτική πίεση.
Η αγορά αποφάσισε την επομένη κίνηση της - συνέχιση της πτωτικής τάσης. Η ορμή είναι πλέον καθαρά καθοδική και καθόλου υπέρ πουλημένη. Αυτό μας λέει ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι η μετοχή να συνεχίσει την πτώση της προς το χαμηλό του Νοέμβριου και μετά το 5.50 που εμφανίζετε τώρα και στα ημερησία γραφήματα σαν προβολή Fibonacci.Οι χαμηλοί όγκοι είναι ένα θέμα για τις αρκούδες αλλά μόνο το σπάσιμο του 7.30 θα σταματήσει την πτωτική πορεία.
Το σπάσιμο του 6.20 μας οδηγεί στην ισχυρή στήριξη των 5.50 μονάδων. Στην άνοδο το σπάσιμο του 6.90 παρόλο που είναι λιγότερο πιθανό θα μας οδηγήσει στην ισχυρή αντίσταση στα 7.30 όπου βρίσκεται και ο βασικός κινητός μέσος όρος μας.

Posted by Blogger on 4:29 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response