|

Marfin: Μαραθώνιος αγάπης για το παιδί

Για άλλη μια χρονιά το προσωπικό της Marfin Egnatia Bank, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Marfin και με την υποστήριξη των εταιρειών του Ομίλου Marfin Investment Group, συνεχίζει το εθελοντικό του έργο, με συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, διοργανώνοντας το Μαραθώνιο Αγάπης για το Παιδί. 


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Μαραθώνιος κλείνει 20 χρόνια ζωής από την πρώτη διοργάνωσή του στην Κύπρο, υπηρετώντας, πάντα, με συνέπεια και υπευθυνότητα τον ίδιο σκοπό, την υποστήριξη όλων των παιδιών που χρειάζονται τη βοήθεια μας. 

Όπως τονίζεται, φέτος, οι εργαζόμενοι μπαίνουν πίσω από τους πάγκους και μαγειρεύουν με υλικό την αγάπη, για τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας. 

Παράλληλα, οι μικροί φίλοι, που θα βρίσκονται στο χώρο, θα παίξουν, θα ψυχαγωγηθούν και θα απασχοληθούν με πάρα πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες, μαζί με την καλλιτεχνική ομάδα «Μαγικές Σβούρες», σε έναν ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο. 

Το Bazaar Προσωπικού είναι η μεγαλύτερη φιλανθρωπική γιορτή και παράλληλα η σπουδαιότερη εθελοντική πρωτοβουλία του προσωπικού του Ομίλου Marfin Investment Group, που διεξάγεται στα πλαίσια του Μαραθωνίου Αγάπης για το Παιδί. Όλοι οι εργαζόμενοι ενώνονται σε μία μεγάλη ομάδα και συγκεντρώνουν έσοδα για τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας. Ο Μαραθώνιος, έχει καθιερωθεί σε ετήσιο θεσμό και αποδεικνύει τη συνολική Εταιρική Υπευθυνότητα του Ομίλου.

Posted by Blogger on 11:40 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response