|

Τρ. Πειραιώς: Στα 1,30 ερυώ η νέα τιμή-στόχος από την National Sec


Νέα 12μηνη τιμή-στόχο στα 1,30 ευρώ, από τα 1,60 ευρώ προηγουμένως, θέτει η National Securities για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς σε έκθεσή της με ημερομηνία 30 Μαΐου, ενώ διατηρεί τη σύσταση “neutral”.

Η χρηματιστηριακή υπενθυμίζει πως ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς ανακοίνωσε για το α’ τρίμηνο του έτους καθαρά κέρδη 2 εκατ. ευρώ, ανάλογα των μέσων αλλά και των δικών της εκτιμήσεων.

Όπως σημειώνει, σε συνέχεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων αναπροσάρμοσε τις εκτιμήσεις της, υιοθετώντας μια πιο «συντηρητική» στάση λόγω των απομειώσεων του ομίλου, των άλλων εσόδων αλλά και λόγω των εκτιμήσεών της για την προβλεπόμενη απομόχλευση. Σε αυτό το πλαίσιο, οι νέες της εκτιμήσεις για τα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώνοντα στα -0,04 ευρώ για το 2011 (από 0,03 ευρώ πριν) και στα 0,07 ευρώ για το 2012 (από τα 0,09 ευρώ που εκτιμούσε πριν), αντανακλώντας –όπως σημειώνει– ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις.

Τέλος, εξηγεί πως διατηρεί τη σύσταση “neutral” για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς, παρά την «ευνοϊκή» της αποτίμηση» λόγω των επερχόμενων γεμάτων προκλήσεων τριμήνων.

Posted by Blogger on 8:20 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response