|

Ραγδαίες εξελίξεις στην Citibank Ελλάδος



Ραγδαίες φαίνεται ότι θα είναι οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα στην Citibank Ελλάδος.
Οι εξελίξεις έχουν να κάνουν

1)Με αλλαγές στα πρόσωπα.
Έρχεται νέος επικεφαλής στο Consumer στην καταναλωτική πίστη στην Ελλάδα από το Λονδίνο με στόχο να ενισχύσει και να αναδομήσει την καταναλωτική πίστη.
2)Πηγές στο Λονδίνο αναφέρουν ότι ξεκινάει η διαδικασία ριζικών αλλαγών συνολικά στο management της Citibank στην Αθήνα και οι αλλαγές θα υπάρξουν όταν ολοκληρωθούν οι νομικές εκκρεμότητες του management.
3)Το σχέδιο για μεγαλύτερη συρρίκνωση του δικτύου καταστημάτων όχι μόνο δεν έχει εγκαταλειφτεί αλλά πρόσφατα στο Λονδίνο επικαιροποιήθηκε το σχέδιο αυτό.
4)Η Citibank Ελλάδος ως γνωστό έχει ενταχθεί στην Citigroup Holding η οποία είναι προς πώληση.
Απέτυχε η πώληση στην Barclays της holding, ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την πώληση της holding και αυτό σημαίνει ότι και η Citibank Ελλάδος βρίσκεται προς πώληση.
5)Εξελίξεις υπάρχουν και στο θέμα της περιβόητης συνεργασίας μεταξύ της ΑΤΕ και της Citibank Ελλάδος.
Κατά ορισμένες πηγές υπήρξε έρευνα για το θέμα αλλά δεν είναι σαφές ούτε που κατέληξε ούτε αν θα καταλήξει…
Με βάση τα νεότερα στοιχεία τα οποία ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει το www.bankingnews.gr φαίνεται ότι οι συναλλαγές που υπήρξαν μεταξύ της ΑΤΕ και της Citigroup ήταν προϊόν προσυμφωνίας μεταξύ στελέχους της ATE και της Citigroup Λονδίνου, το οποίο στέλεχος εν συνεχεία βρέθηκε στην Citibank Ελλάδος

Posted by Blogger on 1:25 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response