|

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX 14/7/11
















Δεδομένα


Δευτέρα κλείσιμο 536,7
Τριτη κλείσιμο 533.89
Τετερτη κλείσιμο 518,39
Πεμπτη κλείσιμο 515,99

Ρυθμος μεταβολης

-2,81
-15,5
-2,4
============
συνολον= -20,71



Ζητούμενο: Τι θα γίνει αύριο Παρασκευή?

ΑΝΑΛΥΣΗ [η ανάλυση μας δεν λαμβάνει υπόψιν την λέξη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ,είναι μια ανάλυση βάσει δεδομένων του ταμπλό και Μονό.(Χρεοκοπία = θάνατος δια την αγορά.)


Η τάση είναι έντονα πτωτική ,διότι κάθε ημέρα έχουμε κλείσιμο σε χαμηλότερο σημείον από τη προηγούμενη ημέρα,όπως ακριβώς δείχνουν τα δεδομένα.
Σήμερα παρατηρήσαμε με το κλείσιμο στο 515,99 να μας δίδεται η πληροφορία ,ότι ο ρυθμός μεταβολής άλλαξε ένταση και μάλιστα σήμερα σημείωσε την μικρότερη ένταση με μεταβολή -2,4 μονάδες από χθες.

Αυτό θα μπορούσε να μας οδηγήσει στην σκέψη,ότι ίσως βρισκόμαστε σε σημείον που ο δείκτης σκέπτεται την περιορισμένη αντίστροφη για ξεκίνημα,και φυσικά την αλλαγή της τάσης.Δια να είμαστε πιο βέβαιοι δια αυτή την σκέψη ,αύριο ο δείκτης πρέπει, να μην γράψει νέα χαμηλά διότι ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ.

Επίσης θα ταν μια ασφαλής πληροφορία ,αν διασπούμε ανοδικά το 522 και να το κρατήσει ως το κλείσιμο κάτω από αυτόν.Φυσικά το ιδανικό θα ήταν να είχαμε διάσπαση του 531 και κράτημα του 531 κάτω από αυτόν έως και το κλείσιμο.Αυτά είναι τα κύρια ζητούμενα προκειμένου να δούμε την κίνηση ανοδική με προοπτική.Θεωρούμε κλειδί εξελίξεων το 531,5 δια την ακρίβεια.

Αδυναμία υπέρβασης του (διάσπασης δηλαδή) σηματοδοτεί πτωτικές εξελίξεις ειδικά αν χαθεί και το 519,οπότε ετοιμαζόμαστε δια νέα χαμηλά. Έχουμε πολλά αρνητικά πλέον και σε διαγράμματα ανοδικά που είχαμε πριν ένα μήνα.όλα δείχνουν το 394 περίπου,αλλά σε πρώτη φάση το 490 περίπου είναι το σημείον 1ης υποδοχής.

Η ανάλυση δεν είναι σύσταση δια χρηματιστηριακές πράξεις η επενδυτικά προγράμματα και αποτελεί καθαρά προσωπικές απόψεις.

Posted by Blogger on 12:53 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response