|

Proton Bank: Διαψεύδει τα περί λύσης και σύστασης τράπεζας γέφυρας


Η Proton Bank διαψεύδει με ανακοίνωση της δημοσίευμα του τύπου στο οποίο γινόταν λόγος για συζήτηση στο Δ.Σ. για λύση της και ταυτόχρονη σύσταση τράπεζας γέφυρας (bridge bank).

Με αφορμή το δημοσίευμα, η τράπεζα, αναφέρει πως το Δ.Σ. στις 21/9 λόγω των κρατουσών συνθηκών ζήτησε τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Τράπεζας για την παράταση της προθεσμίας Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Παράλληλα, αναφορικά με άλλο δημοσίευμα, η Proton Bank σημειώνει ότι "μελετά με τη δέουσα επιμέλεια και προσοχή όλες τις δυνατότητες ενίσχυσης των κεφαλαίων της και της ρευστότητάς της" καθώς και "ότι οι οφειλέτιδες εταιρείες, που σχετίζονται με το Πόρισμα του Προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, κ. Παν. Νικολούδη, κατέβαλαν σ’ αυτή στις 30.9.2011, προς απομείωση οφειλών τους, συνολικό ποσό € 51.099.001 ευρώ."

Posted by Blogger on 11:35 π.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response