|

Πετσάλνικος ή ΒενιζέλοςΜεταξύ των προσωπικοτήτων που θεωρούνται φαβορί για τη θέση του πρωθυπουργού είναι πλέον και ο πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Πετσάλνικος είναι το πρόσωπο που κερδίζει πόντους τις τελευταίες ώρες.

Στο μεταξύ συγκλίνουσες πληροφορίες από το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνουν ότι ίσως ο επικρατέστερος υποψήφιος -εάν επιλεγεί πολιτικό πρόσωπο ως επικεφαλής της κυβέρνησης- παραμένει ο υπουργός των Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Με πρωινή δήλωσή του, ο κ. Βενιζέλος επισημαίνει προς όλους, ότι αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν θα πρέπει να κινούνται με βάση το προσωπικό όφελος αλλά με απόλυτο γνώμονα το εθνικό καθήκον και να αποδέχονται την αποστολή που τους ανατίθεται "ακόμη κι αν δεν το επιδίωξαν".

Στις 17.00 το απόγευμα ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για να συναντηθεί με τον κ. Κάρολο Παπούλια.

Posted by Blogger on 2:42 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response