|

Το Eurogroup απαιτεί 5 υπογραφές από την Ελλάδα


Επιστολή με πέντε υπογραφές αναμένει το Eurogroup για να εκταμιεύσει την έκτη δόση της χρηματοδότησης προς την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, οι Ευρωπαίοι εταίροι αναμένουν τις επόμενες ώρες κοινή επιστολή με τις υπογραφές του Γιώργου Παπανδρέου, του Αντώνη Σαμαρά, του νέου πρωθυπουργού, του νέου υπουργού Οικονομικών και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργου Προβόπουλου, με την οποία θα δεσμεύονται ότι θα υλοποιηθεί η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου για να προχωρήσουν στην εκταμίευση της έκτης δόσης.

Ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε του συναδέλφους του στην κυβέρνηση ότι δεν έχει τεθεί κανένα άλλο προαπαιτούμενο ή η λήψη άλλων μέτρων για την έκτη δόση.

Ο κ. Βενιζέλος ευχαρίστησε επίσης τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για την τιμή που του έκανε αναθέτοντάς του το υπουργείο Οικονομικών και την αντιπροεδρία της κυβέρνησης, καθώς και τους υπουργούς για την συνεργασία που είχαν στο χειρισμό της δύσκολης κατάστασης της οικονομίας.

Posted by Blogger on 3:46 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response