|

Τράπεζα Κύπρου: δραστηριοποίηση στην Ουκρανία












Έμφαση στην περαιτέρω δραστηριοποίηση της στην Ουκρανία δίνει ηΤράπεζα Κύπρου, η οποία διατηρεί εκεί θυγατρική Τράπεζα καθώς και Γραφείο Αντιπροσωπείας.

Συγκεκριμένα, τη σημασία που αποδίδει στην ουκρανική αγορά, υπογράμμισε η Τράπεζα Κύπρου με τη συμμετοχή της στο Διεθνές Επιχειρηματικό Φόρουμ, με θέμα «Cyprus: An International Business and Financial Centre», το οποίο διοργανώθηκε από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Υπουργείο Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού, σε συνεργασία με τον Επιχειρηματικό Σύνδεσμο Κύπρου - Ουκρανίας και το Επιμελητήριο της Ουκρανίας στο Κίεβο.

Στο συνέδριο παραβρέθηκε και ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Αντώνης Πασχαλίδης, ο οποίος διάβασε χαιρετισμό εκ μέρους του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Σκοπός του συνεδρίου ήταν η προώθηση της Κύπρου ως περιφερειακού κέντρου παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών και ελκυστικού προορισμού επενδυτικών ευκαιριών.

Posted by Blogger on 1:03 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response