|

Eurobank: Στις 24/10 η έκτακτη Γ.Σ. για συγχώνευση με Alpha


Στις 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της EFG Eurobank Ergasias με αντικείμενο τη συγχώνευση της τράπεζας με την Alpha Bank και την έγκριση του Σχεδίου Συµβάσεως Συγχωνεύσεως μεταξύ άλλων.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, το Δ.Σ. καλεί τους µετόχους της Τράπεζας EFG Eurobank Εrgasias Α.Ε. σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 24 Οκτωβρίου 2011, ηµέρα ∆ευτέρα και ώρα 10 π.µ., στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46.

Τα θέµατα της ηµερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Συγχώνευση της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. µε την «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝ ΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», µε απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη. Έγκριση του Σχεδίου Συµβάσεως Συγχωνεύσεως. Απαλλαγή των µελών του ∆ιοικητικού Συµβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για την περίοδο από 01.01.2011 έως και την ηµέρα εγκρίσεως της συγχωνεύσεως από τη Γενική Συνέλευση, καθώς και για την προετοιµασία και την πραγµατοποίηση της συγχώνευσης.

2. Ενηµέρωση επί θεµάτων που αφορούν τη µετά τη συγχώνευση Τράπεζα και θα τεθούν προς συζήτηση και έγκριση στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ».

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούµενη από το νόµο απαρτία, η Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγµατοποιηθεί στις 4 Νοεµβρίου 2011, ηµέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 και, σε περίπτωση µη επίτευξης (εκ νέου) της απαιτούµενης απαρτίας, η Β΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγµατοποιηθεί στις 15 Νοεµβρίου 2011, ηµέρα Τρίτη και ώρα 10 π.µ., αµφότερες στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, οδός Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, χωρίς δηµοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

Επιπλέον, σε περίπτωση που δεν θα έχει επιτευχθεί η απαιτούµενη απαρτία στην Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝ ΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», που έχει κληθεί να εγκρίνει την ανωτέρω συγχώνευση, ενώ θα έχει επιτευχθεί απαρτία στην Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Τράπεζας, η Επαναληπτική αυτή Συνέλευση θα κληθεί να αποφασίσει την αναβολή της συζήτησης και λήψης αποφάσεων επί των θεµάτων της ηµερήσιας διάταξης για την 15η Νοεµβρίου 2011, ώρα 10 π.µ. στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, οδός Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα.

Posted by Blogger on 9:39 π.μ.. Filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response