|

Συνεργασία MIG με τον Ομιλο Abu Dhabi Mar

Συνεργασία MIG με τον Ομιλο Abu Dhabi Mar
Την στρατηγική της συμμαχία με τον όμιλο εταιρειών ABU DHABI MAR/PRIVINVEST GROUP (ADM) ώστε να αναζητήσουν και να αξιοποιήσουν από κοινού επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή, ανακοίνωσε την Δευτέρα η Marfin Investment Group.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της MIG στο Χρηματιστήριο, στο πλαίσιο της «στρατηγικής συνεννόησης» προβλέπεται ότι:

- Η ADM θα καταστεί μέτοχος ή/και επενδυτής μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου στην MIG, ύψους που θα καθορισθεί, το συντομότερο, πρακτικά, δυνατόν. Ταυτόχρονα ο κ. Ισκαντάρ Σάφα, Πρόεδρος της ADM, θα εκλεγεί Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της MIG.

- Η MIG θα καταστεί μέτοχος στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε/Σκαραμανγκάς (“HSY”), ύψους που θα καθορισθεί, αποκτώντας θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της HSY και θα βοηθήσει στη Διοίκηση της εταιρείας.

Ο πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος, δήλωσε ότι : «θεωρούμε τον Όμιλο εταιρειών ABU DHABI MAR/PRIVINVEST GROUP υπό την ηγεσία του κ. Iskandar Safa ως έναν πολύ σημαντικό στρατηγικό επενδυτή για την MIG. Σε ένα περιβάλλον πολλών προκλήσεων, ο νέος μας επενδυτής με τους υπάρχοντες μετόχους της MIG θα προσθέσουν σημαντική αξία στις προσπάθειες της MIG να αναζητήσει επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα και την Κύπρο».

Posted by Blogger on 4:27 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response