|

Nutriart: Έλαβε θετική απάντηση για αναχρηματοδότηση από 13 τράπεζες


Θετική απάντηση από 13 τράπεζες έχει λάβει η Nutriart, στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναχρηματοδότηση των υφιστάμενων χρεών και την παροχή νέας χρηματοδότησης.

Σημειώνεται ότι, βάσει σχετικής ανακοίνωσης, το ποσό των 13 τραπεζών μαζί με τον βασικό μέτοχο της εταιρείας εκπροσωπούν το 97% περίπου του οφειλόμενου δανεισμού.

Διευκρινίζεται ότι οι θετικές απαντήσεις ισχύουν υπό την προϋπόθεση επίτευξης ομοφωνίας από όλες τις πιστώτριες τράπεζες ενώ ορισμένες από τις θετικές απαντήσεις τελούν υπό την τελική έγκριση των πιστωτικών επιτροπών των σχετικών τραπεζών (αναμένονται εντός των επομένων ημερών).

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται και η οριστική τοποθέτηση μίας μόνο τράπεζας, ώστε να επιτευχθεί η αναγκαία ομοφωνία για την υπογραφή του σχετικού μνημονίου συνεννόησης (MoU) και την παροχή της νέας χρηματοδότησης.

Η εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη επί του θέματος βάσει των ισχυουσών διατάξεων

Posted by Blogger on 2:06 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response