|

Ναυάγησε (;) η υποψηφιότητα Παπαδήμου - Στο κυβερνητικό στρατόπεδο η εμπλοκή λέει η ΝΔ


Συνεχίζονται οι μεταμεσονύχτιες διαπραγματεύσεις για την ανακοίνωση του ονόματος του νέου πρωθυπουργού. Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή μεταξύ των κ.κ. Παπανδρέου-Βενιζέλου-Πετσάλνικου.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Μιχελάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο λευκός καπνός θα βγει από το Μαξίμου».

Ο κ. Μιχαλάκης δεν θέλησε να κάνει περισσότερες δηλώσεις τονίζοντας πως τις επίσημες δηλώσεις θα τις κάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, εκτιμώντας ότι η εμπλοκή οφείλεται στην μεριά του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα τις τελευταίες ώρες έντονη είναι η φημολογία ότι το όνομα του Λ. Παπαδήμου φέρεται να έχει «παγώσει» και συζητούνται και άλλα ονόματα για τη θέση του πρωθυπουργού κυρίως παλαιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζήτησε από την Ελλάδα επιστολή δέσμευσης για την τήρηση της νέας συμφωνίας, την οποία θα υπογράφουν ο απερχόμενος πρωθυπουργός, ο νέος πρωθυπουργός, ο υπουργός Οικονομικών, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Posted by Blogger on 12:38 π.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response