|

ΑΓΕΣ Φραγκούλης: Μας χρωστάνε, δεν χρωστάμε

Δυναμικό «αντίο» από τον απερχόμενο αρχηγό ΓΕΣ στρατηγός ε.α. πλέον Φραγκούλης Φράγκος, στην τοποθέτηση που έκανε κατά την διάρκεια της δεξίωσης στην τελετή παράδοσης – παραλαβής, της διοίκησης της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα.

Φρ. Φραγκούλης: Μας χρωστάνε, δεν χρωστάμε

Έκανε εκτενή αναφορά για τους στρατηγούς της 1ης Στρατιάς πρώην και νυν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη δύσκολη κατάσταση που περνά η χώρα μας.
«Μας χρωστάνε δεν τους χρωστάμε, μας χρωστάν πολιτισμό, μας χρωστάν ηθικές αξίες, αρχές και να μην πω μας χρωστάνε και αυτά που μας πήρανε το ’41. Γι’ αυτό μπορούμε να κοιτάμε κατάματα όλον τον κόσμο…» τόνισε μεταξύ άλλων.


Επίσης, αναφέρθηκε στην αντιαρματική τάφρο 130 χιλιομέτρων στον Έβρο, πλάτους 32 μέτρων και βάθους 7, η οποία δεν θα είναι απλά μία τάφρος, αλλά υπάρχουν φιλόδοξα σχέδια - μελέτες χωρίς κόστος για ένα πλωτό ποτάμι που θα μπορεί να συνδεθεί με τον Δούναβη, το Ρότερνταμ, Άμστερνταμ, Αμβούργο.
Τέλος μίλησε για την παρούσα εχθρική απειλή, την αποκάλυψη του σχεδίου «Βαριοπούλα» κ.α. από τα οποία μερικά μπορεί να αναφέρει, άλλα όχι! «Επιβάλλεται να έχουμε έναν επιχειρησιακό σχηματισμό, όχι μόνο στον Έβρο»τόνισε και κατέληξε πως ορθώς επεβλήθη η κάθετη δομή διοίκησης και πιστεύει πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Posted by Blogger on 12:42 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response